Aku suka lagu..so??

Saturday, October 3, 2009 | |


Stailo Form
First time la aku nk tgkp gamba mcm ni..sbb nk try je..loki what's ur o(pi)nion?? haha

Therefore aku akan list lagu yg tlah membuat aku terkenang masa2 lalu dan sapa dia yg membuat aku terkenang benda2 tu. (-a ending)


Sheila On 7 - Berhenti berharap:Mmg gile ah.. lagu ni aku suke gilebebeng ah.. siap nyanyi kuat2 waktu dlm bus.. sbbnye.. aku akan tringat klas 3 farabi punye lawatan g terengganu.. ya~haa!! Sbilik dgn loki dan atan dan wanee... tebalekkan ekon waktu nk blah dr bilik tu.. tuala sangkut kt lampu... mandi same2.. jgn tipoo la klu ckp mondo ni xbes..


Simple Plan - Perfect:
Yammaq(Muammar !!) yg bg aku pnjm kaset sp.. mmg bes sume lagu..


Plain White T's - Hey There Delilah:
Wihuu.. lagu ni aku dgr kt mp3 awek aku wanee.. atan suke pnjm laptop cikgu aza.. tu sbb bleh nk download tu.. mmg bes.. smpai skang aku suke maen gita sambil nyanyi lagu ni.. wanee love u


Good Charlotte - We believe
Yammaq(lagi) yg bg aku dgr kaset gc waktu ade walkman.. mp3 xwujud lagi waktu ni..klu ade pon mahai..dan org yg ade waktu tu pon hanyalah sani muke mcm nuar tu... haa

Linkin Park - Easier to run:
Mmg aku kecik gile ah waktu lagu ni kluar... aku ingat waktu ni suke ceroboh lab maen hitman.. lab kom beso tu aku ceroboh.. bukan yg bwh tu dgn kt lib tu.. bes x3

Lifehouse - You and me:
Mmg lame ah aku carik.. aku dok ingat lirik je waktu ni.. x terpikir lak aku nk search lirik die kt google.. tp dgn bantuan ipod amiq.. leboh aku.. dpt truss..


Switchfoot - We are one tonight:
Slalu nye waktu rehat ade la lagu ni kt tv video klip die... teringat nasik lemak kak su.. Nasi tambah 30 puluh sen satu!!!

Busted - Thunderbirds are go:
Amiq nyanyi kt aku lagu ni.. dh lama aku carik tp xtau lirik.. bes x3.. dem u all yg kutuk lagu ni.


The Click Five - Empty:
Aku dgr lagu ni setaon awai pade org2 kt malazia.. sbb.. aku suke lagu jenny so aku g outing medan gopeng aku download lagu tcf sume satu album.. soo lagu empty aku dh dgr smpi borink gile bebeng baru smpai sini... padiah malazia!! mmg bes... oouting.. ooohhh!!

The All American Rejects - It ends tonight:
Lagu ni aku suka nyanyi kt tingkap zamrud 3 waktu baru bli mp4.. ya~haa!! Bes btul.. Teringat maen2 sepak bola bagi masuk dlm almari beso kt dinding punye lubang dgn ijat nyet2, haziq kaka, falbiz, dan encik torno...



Boys Like Girls - The Great Escape:
Lagu ni jgn ckp la.. teringat aku pg2 sebelom SPM qayum pasang gune n-gage die.. jage aku.. kami nyanyi same2 waktu sturdy bio..tgk2 kluar soklan yg kami sturdy tu.. tu la sbb bio aku b3.. walaupun aku xsuke gile bebeng ah bio.. mcm score je..

Ni baru lagu waktu skola.. blom waktu matrik lagi.. lagi la gila gila. yg bold kt ateh tu la yg paling aku teringat.. Klu nk kutuk xyah la komen.. pukoi kang... nk ikot byk lagi nih.. tp maleh la..aku ade assignment.. demshit

5 people wanna be Comment Rider:

♠N[u]@r™ said...

tilam pn kita tbalikkan gak la
ko x ingt ke
pastu ngan ko kencing merata kt dalam bilik air tu

Ah Pem said...

itu stailo demit..ya~haa

syahmi said...

bodo pem kuning je kat shower tu.faker,hmpir terkene kaki aku sial

Ah Pem said...

itu stailo demit..ya~haa

♠N[u]@r™ said...

kimak ko
nasib baik aku bagi tau aku nmpak kaler kuning mengalir

Related Posts with Thumbnails