Happy birthday

Friday, July 9, 2010 | |

Yah happy la sgt
birthday je pon
cume nk ingatkan xde ape pon special nye pasal hari mcm ni
yg pentingnya korg dh lahir
yah time org happy sambut birthday mcm ni
aku pulak unhappy
sbb esok
technically, kejap lagi sebenarnye
aku nk baolek U dh
the second most boring places on earth


but speaking of birthdays, there's a very immature sense of act that i've heard when it comes to this very day
the action of lying, shouting, and wasting things
itu laah ape yg aku tgk org buat skrg ni
lps masuk matrik baru aku tau pasal mende ni
baling2 telur, tepung air longkang ape jadah lg ntah
mcm dh xde mende laen nk baleng
well i'd say
itu bodoh
kerana ade ramai lg org yg perlu mende2 tu semua
ape yg org2 ni buat sebenarnye
hanyalah pembaziran
yg mereka rasa perlu la sgt utk merapatkan lg hubungan
well think on the negative side my lads
itu laah aksi syaitan - pembaziran
mcm xde ape je kan kalau ckp syaitan
sbb korg dh biase dgn movie2 barat - You've got the angel's hand, well i got the devil's legs, the red devils etc etc
smpai dari sini korg pikir la sndiri

1 people wanna be Comment Rider:

syahmi said...

wow pem!hang berfikiran sama macam aku!

baling2 telur itu semua bullshit,kenangan konon,apa jadahnya kenangan macamtu.mmg la kenangan,tapi jgn la sampai itu jadi kenangan bodoh kau.dah besar boleh pikir,pikir!

Related Posts with Thumbnails