Nak OLEK!!

Saturday, September 26, 2009 | |

Apsal kite kene blajar??
Apsal kite kene pg jaoh2 nk blaja??
Sbb klu kite x pg jaoh2 nk blaja, musti aku xjumpe sume org skang ni.
Musti aku dh jd kamen Rider skang ni.
Menyelamatkan manusia dari Great Shocker.
Hmm.. Therefore, sbb aku nk blaja, hari ni aku kene bolek perlis.
Lagi 3 jam sebelom aku pulang. Ya~haa!!
Ahtan kate aku slalu update blog.
Butui ka??
Dawood.. Butui ka?
Aku pon rase mcm tu.
Aku pon dh mintak no Kak Amy kt Ahtan.
Ber+ kakak aku lagi sorang.
Jd nnti bile2 aku free aku nk ajak die dating.
Ahtan jgn jeles.
Hg ingat xde org bace blog aku ni??
Ramei..
Cume  diorang x nk jd pengikut(follower) aku je.
Makaseh utk hari ni.
Dan raye taon ni paling bes.
Sbb.. aku xnk gtau..
aku malu.. OOWWWH~~



Ya~haa!!

3 people wanna be Comment Rider:

syahmi said...

pem ni pon raya pling bessss aku.hahahahahaha aku pon xnk bgtau ang sbb pe..hahaah

Lya said...

adk pem..x smpat nk jmpa lg..bye2!

♠N[u]@r™ said...

pem
aku x raya pn umah ko
kdekut

Related Posts with Thumbnails